Beoordelingen

Via diverse websites kunnen bezoekers hun ervaring met het spelen van de Escape Room Bus beoordelen. Bekijk die beoordelingen via de volgende links.

Escape Rooms Nederland

 • 5 star review  Iedereen heeft wel eens in een stadsbus gezeten... en nu moet je eruit ontsnappen! super leuk gemaakt en origineel idee. Leuke puzzels en als de bus dan ook nog gaat rijden....

  thumb William Koole
  9/11/2016
 • 5 star review  Ontzettend leuke escape'room' in Maasland! Een mooie omgeving en de gastvrijheid van de boerderij is direct voelbaar. Een spannend spel, met diverse en leuke puzzels. Ook bijzondere verrassingseffecten. Voor zowel beginnende als ook meer ervaren 'escapers'.

  thumb Jolanda Kleijwegt
  3/18/2018
 • 5 star review  Super goed gemaakt, deze escapebus. De uitdaging was groot, bleek toen het gisteren twee groepen net niet is gelukt te ontsnappen. Een aanrader!!!

  thumb Harry Petersen
  10/09/2016
 • 5 star review  Zo leuk om te doen, wist niet wat ik er van kon verwachten maar het was geweldig!!

  thumb Monique Helderman-van Zijl
  10/30/2016
 • 5 star review  Super leuke wiebelige professionele escape ervaring. Het duurde even voordat wij het licht hadden gevonden...maar gelukkig binnen de tijd ontsnapt. De escape bus op Hoeve Bouwlust in Maasland is echt een aanrader!! Doen!!!!

  thumb Annemarie Rietveld-van Essen
  5/21/2018

Overige links

Op de volgende websites is de Escape Room Bus vermeld, zonder dat daar beoordelingen achtergelaten kunnen worden.
Wellicht zijn deze websites ook voor u interessant om inspiratie op te doen voor uw volgende uitje!

vrijgezellenfeesten.nu